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  3. 教員一覧 List of Professors
  4. 熊谷 祐也 KUMAGAI Yuya

熊谷 祐也 KUMAGAI Yuya

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Instrumental Analysis in Fisheries Sciences: DPP-IV Inhibitory Activity Assay

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水産分野の分析機器紹介 DPP-IV阻害活性測定 編

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ガニアシの利用

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Production Process Engineering Practice(Continuous Distillation Theory・Refrigeration Engineering Theory)【Experimental video】

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研究室取材【食品工学研究室】

2023年9月に行われた、研究室取材の様子です。
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低利用資源・紅藻類からの抗酸化物質の調製

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Identification of novel functional peptides contained in red alga Upppleinori protein

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紅藻ウップルイノリ・タンパク質に含まれる新規機能性ペプチドの同定

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低利用資源・紅藻から紫外線防御物質の調製法の開発

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未利用資源紅藻ダルスとその有効活用に向けて

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生産プロセス工学実習(連続蒸留理論・冷凍工学理論)【実験動画】

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Preparation of antioxidants from Red Algae, a low-use resource

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Search for health functional ingredients in red algae, a low-use resource; Development of preparation method for UV protective substances

Course Image 低利用資源・紅藻から新たなオリゴ糖調製法の開発2

低利用資源・紅藻から新たなオリゴ糖調製法の開発2

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(終了致しました)アカデミックリンク2020・紅藻ダルスへの質問・ご意見

HAKODATEアカデミックリンク2020 アカデミックリンク2020・紅藻ダルスの発表に関する質問・ご意見を承ります。
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低利用資源・紅藻中の健康機能成分の探索

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低利用資源・紅藻から新たなオリゴ糖調製法の開発

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紅藻ダルスのミトコンドリアゲノムおよび葉緑体ゲノム解析と健康機能性

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Search for health functional ingredients in red algae, a low-use resource; protein and peptide

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Search for health functional ingredients in red algae, a low-use resource; a method for preparing new oligosaccharides

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Genome analysis of mitochondria and chloroplast from red alga dulse and the relation of bioactivity

Course Image Search for health functional ingredients in red algae, a low-use resource; a method for preparing new oligosaccharides2

Search for health functional ingredients in red algae, a low-use resource; a method for preparing new oligosaccharides2

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Unutilized resources red algae dulse and for its effective utilization

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地域水産業共創センターLASBOSチーム
(旧バランスドオーシャン運用部)

〒041-8611 北海道函館市港町3-1-1
北海道大学水産学部 管理研究棟106号室

TEL: 0138-40-8885
e-mail: lasbos_info [at] fish.hokudai.ac.jp
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