Skip to main content
LASBOS Moodle LASBOS Moodle
  • LASBOS YouTube
  • 関連リンク
    北海道大学 北海道大学水産学部 北海道大学北方生物圏フィールド科学センター 北海道大学観光学高等研究センター
  • English ‎(en)‎
    Bahasa Indonesia ‎(id)‎ Bahasa Melayu ‎(ms)‎ English ‎(en)‎ Español - Internacional ‎(es)‎ Thai ‎(th)‎ Vietnamese ‎(vi)‎ 正體中文 ‎(zh_tw)‎ 日本語 ‎(ja)‎ 简体中文 ‎(zh_cn)‎ বাংলা ‎(bn)‎ 한국어 ‎(ko)‎
  • You are not logged in. (Log in)
  • Home

熊谷 祐也 KUMAGAI Yuya

  1. Home
  2. Courses
  3. 水産学部・水産科学研究院 School of Fisheries Sciences & Faculty of Fisheries Sciences
  4. 教員一覧 List of Professors
  5. 熊谷 祐也 KUMAGAI Yuya
低利用資源・紅藻類からの抗酸化物質の調製
紅藻ウップルイノリ・タンパク質に含まれる新規機能性ペプチドの同定
低利用資源・紅藻から紫外線防御物質の調製法の開発
未利用資源紅藻ダルスとその有効活用に向けて
生産プロセス工学実習(連続蒸留理論・冷凍工学理論)【実験動画】
低利用資源・紅藻から新たなオリゴ糖調製法の開発2
(終了致しました)アカデミックリンク2020・紅藻ダルスへの質問・ご意見
低利用資源・紅藻中の健康機能成分の探索
低利用資源・紅藻から新たなオリゴ糖調製法の開発
紅藻ダルスのミトコンドリアゲノムおよび葉緑体ゲノム解析と健康機能性
Search for health functional ingredients in red algae, a low-use resource; protein and peptide
Search for health functional ingredients in red algae, a low-use resource; a method for preparing new oligosaccharides
Genome analysis of mitochondria and chloroplast from red alga dulse and the relation of bioactivity
You are not logged in. (Log in)
Home
  • LASBOS YouTube
  • 関連リンク
    • 北海道大学
    • 北海道大学水産学部
    • 北海道大学北方生物圏フィールド科学センター
    • 北海道大学観光学高等研究センター
  • English ‎(en)‎
    • Bahasa Indonesia ‎(id)‎
    • Bahasa Melayu ‎(ms)‎
    • English ‎(en)‎
    • Español - Internacional ‎(es)‎
    • Thai ‎(th)‎
    • Vietnamese ‎(vi)‎
    • 正體中文 ‎(zh_tw)‎
    • 日本語 ‎(ja)‎
    • 简体中文 ‎(zh_cn)‎
    • বাংলা ‎(bn)‎
    • 한국어 ‎(ko)‎
Data retention summary
Get the mobile app