メインコンテンツへスキップする
LASBOS Moodle LASBOS Moodle
  • LASBOS YouTube
  • 関連リンク
    北海道大学 北海道大学水産学部 北海道大学北方生物圏フィールド科学センター 北海道大学観光学高等研究センター
  • 日本語 ‎(ja)‎
    Bahasa Indonesia ‎(id)‎ Bahasa Melayu ‎(ms)‎ English ‎(en)‎ Español - Internacional ‎(es)‎ Thai ‎(th)‎ Vietnamese ‎(vi)‎ 正體中文 ‎(zh_tw)‎ 日本語 ‎(ja)‎ 简体中文 ‎(zh_cn)‎ বাংলা ‎(bn)‎ 한국어 ‎(ko)‎
  • あなたはログインしていません。 (ログイン)
  • Home

岸村 栄毅 KISHIMURA Hideki

  1. Home
  2. コース
  3. 水産学部・水産科学研究院 School of Fisheries Sciences & Faculty of Fisheries Sciences
  4. 教員一覧 List of Professors
  5. 岸村 栄毅 KISHIMURA Hideki
Industrial applications of dulse
ダルスの産業利用について
About the protein component of dulse
ダルスのタンパク質成分について
Search for health functional ingredients in red algae, a low-use resource; protein and peptide
低利用資源・紅藻中の健康機能成分の探索
低利用資源・紅藻から新たなオリゴ糖調製法の開発2
Search for health functional ingredients in red algae, a low-use resource; a method for preparing new oligosaccharides
低利用資源・紅藻から新たなオリゴ糖調製法の開発
Genome analysis of mitochondria and chloroplast from red alga dulse and the relation of bioactivity
紅藻ダルスのミトコンドリアゲノムおよび葉緑体ゲノム解析と健康機能性
Links to Articles Related to Research on Red Algae Dulce
紅藻ダルス研究関連記事リンク集
あなたはログインしていません。 (ログイン)
Home
  • LASBOS YouTube
  • 関連リンク
    • 北海道大学
    • 北海道大学水産学部
    • 北海道大学北方生物圏フィールド科学センター
    • 北海道大学観光学高等研究センター
  • 日本語 ‎(ja)‎
    • Bahasa Indonesia ‎(id)‎
    • Bahasa Melayu ‎(ms)‎
    • English ‎(en)‎
    • Español - Internacional ‎(es)‎
    • Thai ‎(th)‎
    • Vietnamese ‎(vi)‎
    • 正體中文 ‎(zh_tw)‎
    • 日本語 ‎(ja)‎
    • 简体中文 ‎(zh_cn)‎
    • বাংলা ‎(bn)‎
    • 한국어 ‎(ko)‎
データ保持概要
モバイルアプリを取得する