Skip to main content
LASBOS Moodle LASBOS Moodle
  • LASBOS YouTube
  • 関連リンク
    北海道大学 北海道大学水産学部 北海道大学北方生物圏フィールド科学センター 北海道大学観光学高等研究センター
  • English ‎(en)‎
    Bahasa Indonesia ‎(id)‎ Bahasa Melayu ‎(ms)‎ English ‎(en)‎ Español - Internacional ‎(es)‎ Thai ‎(th)‎ Vietnamese ‎(vi)‎ 正體中文 ‎(zh_tw)‎ 日本語 ‎(ja)‎ 简体中文 ‎(zh_cn)‎ বাংলা ‎(bn)‎ 한국어 ‎(ko)‎
  • You are currently using guest access (Log in)
  • 食品微生物
  • 食品微生物の制御と検出
  • 食品微生物 × SDGs
  • 食品における食中毒菌の制御
  • ストレス環境下における食中毒菌の形態変化とその制御
  • 食中毒菌の迅速検出
  • 参考資料
  • 【関連するまとめコース】
  • Home
  • Calendar

食品微生物の制御と検出

  1. Home
  2. Courses
  3. 水産学部・水産科学研究院 School of Fisheries Sciences & Faculty of Fisheries Sciences
  4. 教員一覧 List of Professors
  5. 山﨑 浩司 YAMAZAKI Koji
  6. 食品微生物
  7. 食品微生物の制御と検出
  8. English

English

Click https://repun-app.fish.hokudai.ac.jp/course/view.php?id=795 link to open resource.
Yamazaki et al., 2003, Journal of Food Protection ►
You are currently using guest access (Log in)
食品微生物
  • LASBOS YouTube
  • 関連リンク
    • 北海道大学
    • 北海道大学水産学部
    • 北海道大学北方生物圏フィールド科学センター
    • 北海道大学観光学高等研究センター
  • English ‎(en)‎
    • Bahasa Indonesia ‎(id)‎
    • Bahasa Melayu ‎(ms)‎
    • English ‎(en)‎
    • Español - Internacional ‎(es)‎
    • Thai ‎(th)‎
    • Vietnamese ‎(vi)‎
    • 正體中文 ‎(zh_tw)‎
    • 日本語 ‎(ja)‎
    • 简体中文 ‎(zh_cn)‎
    • বাংলা ‎(bn)‎
    • 한국어 ‎(ko)‎
Data retention summary
Get the mobile app