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Metabolic syndrome prevention function of brown algae ingredients
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活動 Japanese を選択する
Japanese
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活動 Introducing the research of Hosokawa and Takatani, Division of Marine Life Science, Molecular Design of Functional Lipids. を選択する
Introducing the research of Hosokawa and Takatani, Division of Marine Life Science, Molecular Design of Functional Lipids.
フォーラム
活動 Faculty introduction を選択する
Faculty introduction
ページ
活動 Obtaining references and copyright information を選択する
Obtaining references and copyright information
ページ
セクション (1) Separation of fucoxanthin を選択する
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(1) Separation of fucoxanthin
活動 テキストおよびメディア領域 を選択する
セクション (2) Anti-obesity effect of fucoxanthin を選択する
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(2) Anti-obesity effect of fucoxanthin
活動 Obesity increases the risk of developing lifestyle... を選択する
Obesity increases the risk of developing lifestyle-related diseases.
It is called
metabolic syndrome
because it is associated with diseases such as diabetes, hypertension, and hyperlipidemia, and has become a major social problem.
活動 テキストおよびメディア領域 を選択する
活動 Hosokawa et al., 2010, Arch. Biochem. Biophys. を選択する
Hosokawa et al., 2010, Arch. Biochem. Biophys.
URL
活動 Abidov et al., 2010, Diabetes Obes. Matab. を選択する
Abidov et al., 2010, Diabetes Obes. Matab.
URL
活動 Hitose and Shimoda, 2017, Functional Foods in Health and Disease を選択する
Hitose and Shimoda, 2017, Functional Foods in Health and Disease
URL
セクション (3) Effect of fucoxanthin on improving blood sugar levels を選択する
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(3) Effect of fucoxanthin on improving blood sugar levels
活動 テキストおよびメディア領域 を選択する
活動 Maeda et al., 2007, J. Agric. Food Chem. を選択する
Maeda et al., 2007, J. Agric. Food Chem.
URL
セクション (4) Blood sugar level improvement mechanism of fucoxanthin を選択する
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(4) Blood sugar level improvement mechanism of fucoxanthin
活動 テキストおよびメディア領域 を選択する
活動 Nishikawa et al., 2012, Phytomedicine を選択する
Nishikawa et al., 2012, Phytomedicine
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セクション (5) Metabolic analysis of fucoxanthin を選択する
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(5) Metabolic analysis of fucoxanthin
活動 テキストおよびメディア領域 を選択する
活動 Takatani et al., 2021, Mol. Nutr. Food Res. を選択する
Takatani et al., 2021, Mol. Nutr. Food Res.
URL
セクション Summary of health functionality of fucoxanthin derived from brown algae を選択する
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展開する
Summary of health functionality of fucoxanthin derived from brown algae
活動 テキストおよびメディア領域 を選択する
活動 Takatani et al., 2020, Biochem. Biophys, Res. Commun. を選択する
Takatani et al., 2020, Biochem. Biophys, Res. Commun.
URL
活動 Nishikawa et al., 2012, Phytomedicine を選択する
Nishikawa et al., 2012, Phytomedicine
URL
活動 Takatani et al., 2021, Mol. Nutr. Food Res. を選択する
Takatani et al., 2021, Mol. Nutr. Food Res.
URL
活動 Maeda et al., 2005, Biochem. Biophys, Res. Commun. を選択する
Maeda et al., 2005, Biochem. Biophys, Res. Commun.
URL
活動 Maeda et al., 2007, J. Agric. Food Chem. を選択する
Maeda et al., 2007, J. Agric. Food Chem.
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活動 Hosokawa et al., 2010, Arch. Biochem. Biophys. を選択する
Hosokawa et al., 2010, Arch. Biochem. Biophys.
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