Loncat ke konten utama
Panel samping
LASBOS Moodle
LASBOS YouTube
関連リンク
北海道大学
北海道大学水産学部
北海道大学北方生物圏フィールド科学センター
北海道大学観光学高等研究センター
Bahasa Indonesia (id)
Bahasa Indonesia (id)
Bahasa Melayu (ms)
English (en)
Español - Internacional (es)
Thai (th)
Vietnamese (vi)
正體中文 (zh_tw)
日本語 (ja)
简体中文 (zh_cn)
বাংলা (bn)
한국어 (ko)
Anda sedang menggunakan akses tamu (
Masuk
)
Control and detection of food microorganisms
Control and detection of food microorganisms
Food microorganisms × SDGs
Control of foodborne pathogens in food
Morphological changes and control of foodborne pathogens under stress condition
Rapid detection of foodborne pathogens
References (in Japanese)
Depan
Kalender
Control and detection of food microorganisms
Depan
Kursus
水産学部・水産科学研究院 School of Fisheries Sciences & Faculty of Fisheries Sciences
教員一覧 List of Professors
山﨑 浩司 YAMAZAKI Koji
Control and detection of food microorganisms
References (in Japanese)
山崎浩司:第6章「乳酸菌由来の抗菌ペプチド(バクテリオシン)による食中毒菌と腐敗細菌の発育制御」,抗菌ペプチドの機能解明と技術利用, pp.62-73, シーエムシー出版,東京 (2017)
山崎浩司:第6章「乳酸菌由来の抗菌ペプチド(バクテリオシン)による食中毒菌と腐敗細菌の発育制御」,抗菌ペプチドの機能解明と技術利用, pp.62-73, シーエムシー出版,東京 (2017)
Klik tautan
https://opac.lib.hokudai.ac.jp/opac/opac_details/?lang=0&amode=11&bibid=2001717849
untuk membuka sumber.
◄ Yamaki et al., 2015, Journal of Applied Microbiology
Pindah ke...
Pindah ke...
Japanese
Yamazaki et al., 2003, Journal of Food Protection
Yamaki et al., 2015, Journal of Applied Microbiology
山木将悟,山﨑浩司: 第II編 損傷菌の検出と制御 第2章5-「リステリア損傷菌の発生と制御」,食品製造・検査における芽胞・損傷菌とその検出・制御技術,pp.181-185, シーエムシー出版,東京 (2020)
山木将吾,山﨑浩司:新しい微生物制御の展開-バクテリオファージの利用,日本食品科学工学会誌,67(10), 352-359 (2020)
山崎浩司 : 蛍光 in situ ハイブリダイゼーション法を応用した迅速細菌検査法の開発と食品微生物制御,日本食品科学工学会誌, 61(7), 259-267 (2014)
山木将悟,山﨑浩司: 第II編 損傷菌の検出と制御 第2章5-「リステリア損傷菌の発生と制御」,食品製造・検査における芽胞・損傷菌とその検出・制御技術,pp.181-185, シーエムシー出版,東京 (2020) ►