메인 콘텐츠로 건너뛰기
한국어 ‎(ko)‎
Bahasa Indonesia ‎(id)‎ Bahasa Melayu ‎(ms)‎ English ‎(en)‎ Español - Internacional ‎(es)‎ Thai ‎(th)‎ Vietnamese ‎(vi)‎ 正體中文 ‎(zh_tw)‎ 日本語 ‎(ja)‎ 简体中文 ‎(zh_cn)‎ বাংলা ‎(bn)‎ 한국어 ‎(ko)‎
손님 계정으로 접속
로그인
LASBOS Moodle
  • 홈
  • どこで学ぶ?
    水産学部の学科
    研究室(教員)
  • 何を学ぶ?
    研究紹介
    授業紹介
    実験・実習
    調査・研究手法
    カテゴリから探す
    動画で学ぶ
  • 楽しみながら学ぶ
    集まれ!生き物大好き者
    コラム集
    在学生・卒業生の活躍
  • 企業コラボ
  • LASBOS Moodleについて
    利用の仕方 著作権について 運用部について お問合せ
  • English
  • SNS
    X Instagram Facebook
  • 더 보기
홈 どこで学ぶ? 축소 확대
水産学部の学科 研究室(教員)
何を学ぶ? 축소 확대
研究紹介 授業紹介 実験・実習 調査・研究手法 カテゴリから探す 動画で学ぶ
楽しみながら学ぶ 축소 확대
集まれ!生き物大好き者 コラム集 在学生・卒業生の活躍
企業コラボ LASBOS Moodleについて 축소 확대
利用の仕方 著作権について 運用部について お問合せ
English SNS 축소 확대
X Instagram Facebook
  1. No.146 Composition of Organic Matter
  2. Download "Redfield Ratio" Sea Studies, TAGUCHI Satoshi (2016)

Download "Redfield Ratio" Sea Studies, TAGUCHI Satoshi (2016)

 It summarizes the history of research on the Redfield ratio, its geochemical background, and its relationship to nutrient uptake by phytoplankton. It mentions the need to revise the Redfield ratio because globally the N/P ratio of deep water is 15. It also states that under nutrient-rich seawater conditions, phytoplankton in the log growth phase takes up nutrients at an N/P ratio of 8.2. Chapter 6, "6. The Original Meaning of the Redfield Ratio," is something of a challenge.

 This is a very informative review paper and I encourage everyone to read it. Please take a moment to read it, as you will be using your knowledge of this review paper for your report assignment in the "Nutrients" chapter of this class.

자원을 열려면 Download "Redfield Ratio" Sea Studies, TAGUCHI Satoshi (2016) 링크를 클릭

Home

LASBOS YouTube

LASBOS SDGs
LASBOS SDGs top

English
For international users

企業コラボ・寄付

海と生き物を学びつくそう!

どこで学ぶ?
 水産学部の学科
 研究室(教員)

何を学ぶ?
 研究紹介
 授業紹介
 実験・実習
 調査・研究手法
 カテゴリから探す
 動画で学ぶ

楽しみながら学ぶ
 集まれ!生き物大好き者
 コラム集
 在学生・卒業生の活躍

関連リンク

■ 北海道大学

■ 北海道大学水産学部

■ 北海道大学北方生物圏フィールド科学センター

■ 北海道大学観光学高等研究センター

運用部について

利用の仕方

著作権について


----------------------------------------------
お問合せ

地域水産業共創センターLASBOSチーム
(旧バランスドオーシャン運用部)

〒041-8611 北海道函館市港町3-1-1
北海道大学水産学部 管理研究棟106号室

TEL: 0138-40-8885
e-mail: lasbos_info [at] fish.hokudai.ac.jp
----------------------------------------------

SNS
손님 계정으로 접속 (로그인)
  • どこで学ぶ?
    • 水産学部の学科
    • 研究室(教員)
  • 何を学ぶ?
    • 研究紹介
    • 授業紹介
    • 実験・実習
    • 調査・研究手法
    • カテゴリから探す
    • 動画で学ぶ
  • 楽しみながら学ぶ
    • 集まれ!生き物大好き者
    • コラム集
    • 在学生・卒業生の活躍
  • 企業コラボ
  • LASBOS Moodleについて
    • 利用の仕方
    • 著作権について
    • 運用部について
    • お問合せ
  • English
  • SNS
    • X
    • Instagram
    • Facebook
  • 한국어 ‎(ko)‎
    • Bahasa Indonesia ‎(id)‎
    • Bahasa Melayu ‎(ms)‎
    • English ‎(en)‎
    • Español - Internacional ‎(es)‎
    • Thai ‎(th)‎
    • Vietnamese ‎(vi)‎
    • 正體中文 ‎(zh_tw)‎
    • 日本語 ‎(ja)‎
    • 简体中文 ‎(zh_cn)‎
    • বাংলা ‎(bn)‎
    • 한국어 ‎(ko)‎
Data retention summary
Get the mobile app
Copyright © 北海道大学水産科学研究院バランスドオーシャン運用部